Qui hi ha al darrere?

Hola!
Em dic David Abades Barclay i sóc el creador de Local x Locals.
Un Barceloní de 24 anys que es dedica a la producció audiovisual.


El meu objectiu és ajudar a la nostra comunitat local a seguir capa endavant després de la crisi del COVID19 i amb força pel que pot vindre al futur.
Ara més que mai és essencial potenciar el valor local i crec que no hi ha millor manera per fer ho fàcil i accessible amb una caixa que conté 5 productes locals variats, escollits amb valors i buscant la millor qualitat, ja que la nostra ciutat té molt talent que necessita una plataforma per arribar encara més lluny.

 

Per diverses raons personals vaig emprendre aquesta idea i principalment és pel fet que jo mateix em vaig trobar en la situació de tenir que reinventar-me a causa de estar en la mateixa situació que molts autònoms i empresaris individuals del que intento ajudar, passant uns mesos de baixada total d'ingressos fins hi tot al zero o amb deutes.

Gràcies a ser un videògraf/creatiu autònom amb diversos anys d'experiència, això em va facilitar crear el projecte en la seva totalitat. Havent treballat ja amb dotzenes d'empreses, marques i organitzacions locals durant els anys i tenint molts coneixements empresarials i habilitats creatives de tot tipus va agilitzar que en poques setmanes, ara molt orgullós pugui veure el meu projecte fet una realitat.

Ajuda a que els petits negocis es mantinguin i dóna suport a diverses marques de la teva comunitat. Compra una caixa avui!

@dabadesbarclay
@localxlocals